Ons bedrijf

 

Opgericht in 1991, het bedrijf Farla Belgium biedt een compleet assortiment productverpakkingen: bedrukte en herbruikbare tassen, plastic zakken, papieren en katoenen tassen, kledingtassen, boodschaptassen, geschenkdozen, cadeauverpakkingen, gepersonaliseerde linten voor de mode en reclamesector en nog veel meer!

Farla Belgium ontwerpt en produceert verpakkingen voor de meest veeleisende merken. Onze logistieke afdeling is verantwoordelijk  voor  een efficiente levering van uw bestelling in uw verscillende verkooppunten.

Onze  kwaliteit en uitstekende service gaan altijd samen met  de meest concurrerende prijzen. Neem nu contact met ons voor een prijsoferte van een tas naar keuze of maak een afspraak met een van onze adviseurs om uw droomontwerp te crieeren.

We werken hard om u de beste kwaliteit van tassen aantebieden

Farla Belgium voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en ontwerpt uw ​​pakket met de hulp van onze dynamische en ervaren grafisch ontwerper die zijn beste ideeën aandraagt ​​voor een topdesign met perfecte prints.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tas of het juiste ontwerp?

Neem nu contact met ons op voor een prijsofferte van een tas naar keuze, of maak een afspraak met één van onze adviseurs om het ontwerp van uw dromen te creëren.

Quote Cart